Жителі м. Бахмута проти закриття міської лікарні №2 м. Бахмута

Міську лікарню №2 м. Бахмута закривають . Усі відділення переводять до ЦРЛ . Інфекційне відділення в дитячу лікарню.
Лікарня побудована 1960 року.Була розрахована на обслуговування мешканців міста віддалених від центру . Лікарня обслуговує майже 15 тисяч мешканців м. Бахмута , а також біженців та тимчасово переміщених осіб. Лікарня надає кваліфіковану допомогу цілодобово хворим з неврологічною патологією, терапевтичною патологією та інфекційним хворим. В лікарні є своя лабораторія , рентген кабінет, фізіотерапевтичний кабінет, ведеться прийом лікарів вузьких спеціальностей ( хірург, невропатолог, гінеколог, отоларинголог, офтальмолог) . Для пенсіонерів , людей похилого віку буде дуже важко , а інколи ненможливо їздити до ЦРЛ , кваліфікована медична допомога їм буде недосяжна .

Шановна Ірино Олександрівно!

22 березня 2017 року Бахмутською міською радою розглянуто ініційовану Вами та підтриману територіальною громадою міста Бахмута електронну петицію «Жителі м. Бахмута проти закриття міської лікарні №2 м. Бахмута» (рішення Бахмутської міської ради від 22.03.2017№ 6/88-1820 додається).

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Петицію підписали 291 особа з 250 необхідних.

Селезнёва Ирина Александровна

16 березня 2017 р.