Оновлення дитячого майданчика та паркану Бучанського ДНЗ «Пролісок»

Бучанський ДНЗ "Пролісок"- один з найстаріших дошкільних закладів м. Буча, що знаходиться в мальовничому куточку регіону серед сосен та чистого свіжого повітря. Наших діток доглядають чудові професіонали, ми хочемо і надалі робити дитинство наших дітей достойним, але є те, що не дає спокійно пройти повз цей садочок кожному- це його майданчики та паркан,що огороджує усю територію. Усі до єдиного майданчики для дітей на території закладу фактично в аварійному стані, монтувались ще за появи садочка -це металеві споруди, на які страшно дивитись, не те що пускати туди дитину. Паркан- це натягнута облущена сітка-рябиця, що тримається на майже "сплячих" стовпчиках. В наш час дуже багато робиться і купається за кошти батьків, зокрема закупівлі основних потреб дітей та ремонтні роботи в групах, але вулична територія- це обличчя нашого міста. Тому ми просимо посприяти оновленню цих споруд та закупівлі нормального дитячого обладнання. Просимо вас забеспечити гідне зростання майбутнього покоління нашої країни.

Станом на 1 червня петицію підписали 121 особа з 240 необхідних.

Космінська Валентина Володимирівна

25 червня 2019 р.