ЗАБОРОНА ФОТОПОСЛУГ З ТВАРИНАМИ ТА ПТАХАМИ

Вимагаємо заборонити фотопослуги з тваринами та птахами на території міста Буча!

В нашому місті, вже не перший рік, ведуть свою жорстоку діяльність особи, які пропонують людям сфотографуватися з шиншилою чи норкою, з фарбованими голубами та іншими тваринами. Що у сучасному світі є неприпустимим!
Дикі тварини і птахи мають жити на волі, а вчити своїх дітей, цивілізоване суспільство, має доброті, співчуттю і захищати братів менших!
Ми маємо не декларувати європейський вектор нашого міста, а відповідати цивілизованому світу! Буча - європейське місто і в наші цінності НЕ входить знущання!

"Про розвиток суспільства свідчить не кількість смартфонів і забудовані схили, а цінність кожного життя і готовність боротися за гуманність", - Олександр Тодорчук, засновник ініціативи UAnimals.

Просимо заборонити експлуатацію тварин для жебракування та фотопослуг на території міста, відповідно до Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» нормативно-правове регулювання захисту тварин від жорсткого поводження здійснюється цим Законом ,законами України «Про тваринний світ», «Про охорону навколишнього природнього середовища», «Про ветеринарну медицину», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хворіб» та іншими нормативно-правовими актами, що прийняті відповідно до нього.
Зокрема, ст. 25 Закону України «Про захист тварин від жорсткого поводження», визначено правила поводження з тваринами, що використовуються у видовищних заходах, у спорті, при організації дозвілля (в т.ч. відео-та фотозйомок)

Петиція "ЗАБОРОНА ФОТОПОСЛУГ З ТВАРИНАМИ ТА ПТАХАМИ", яка у відповідний термін набрала необхідну кількість голосів, розглянута. Відповідь у прикріпленому файлі.

Петицію підписали 247 осіб з 240 необхідних.

Пчолкіна Уляна Олегівна

27 грудня 2019 р.