Розворот для транспорту (як було раніше) у місці з'єднання вул. 1 Травня та вул. О.Молодчого , біля школи для дітей з вадами зору.

Для зручності руху транспортних засобів, пропоную змінити дорожню розмітку та дозволити розворот для транспорту (як було раніше) у місці з'єднання двох вулиць з одностороннім рухом в одну - з двостороннім (вул. 1 Травня та вул. О.Молодчого) , біля школи для дітей з вадами зору.
У вказаному місці дуже часто транспорті засоби, рухаючись по вул. О.Молодчого, здійснюють розворот для продовження руху по вул. 1 Травня ( в бік 5 кутів). Одні водії виконують розворот як і раніше, порушуючи вимоги нової дорожньої розмітки, перетинаючи суцільну смугу. Інші розвертаються далі, навпроти зупинки громадського транспорту, де лінія розмітки переходить з суцільної в переривчасту, але враховуючи, що ширина проїжджої частини там значно менша, тому вірогідність створення аварійної ситуації більша.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 1 грудня петицію підписали 41 особа з 250 необхідних.

Москаленко Вячеслав Іванович

7 грудня 2018 р.