Зручний розворот для транспорту (як було раніше) у місці з'єднання вул. 1 Травня та вул. О.Молодчого ,(ЗВЕРХУ !!!) біля школи для дітей з вадами зору.

Для зручності руху транспортних засобів, ПОВТОРНО пропоную змінити дорожню розмітку та дозволити розворот для транспорту (як було раніше) у місці з'єднання двох вулиць з одностороннім рухом в одну - з двостороннім (вул. 1 Травня та вул. О.Молодчого) ,( ЗВЕРХУ !!!) біля школи для дітей з вадами зору.
У вказаному місці дуже часто транспорті засоби, рухаючись по вул. О.Молодчого, здійснюють розворот для продовження руху по вул. 1 Травня ( в бік 5 кутів). Одні водії виконують розворот як і раніше, порушуючи вимоги нової дорожньої розмітки, перетинаючи суцільну смугу. Інші розвертаються далі, навпроти зупинки громадського транспорту, де лінія розмітки переходить з суцільної в переривчасту, але враховуючи, що ширина проїжджої частини там значно менша, тому вірогідність створення аварійної ситуації більша.
Можливо, попередній варіант петиції був не всім зрозумілий. На ch.ua, коментуючи петицію, розмістили фото двох новостворених кілець на 5-ти кутах (ЗНИЗУ !!!). В коментарях також висловлюється думка , що це питання актуальне для тих, хто мешкає поруч. Я вважаю що не тільки. Кожен день можна спостерігати, як у вказаному місці розвертаються автомобілі через дві суцільні смуги, порушуючи правила. Для більшості , на жаль , простіше порушити, ніж змінити ситуацію.
Особливо хочу наголосити, що для втілення в життя петиції НЕ ПОТРІБНО НІЯКИХ МАТЕРІАЛЬНИХ ЗАТРАТ , КРІМ ЗДОРОВОГО ГЛУЗДУ !!!
Сподіваюсь, це прочитають "реформатори", які приймали рішення щодо нанесення вказаної розмітки.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 29 жовтня петицію підписали 49 осіб з 250 необхідних.

Москаленко Вячеслав Іванович

13 лютого 2019 р.