Щодо проведення ремонтних робіт в ЗОШ №6

В загально-освітній школі №6 м. Чернігів навчається близько 350 учнів. Віднедавна у будівлі ЗОШ №6 додалися учні ЗОШ №10. У порівнянні з іншими школами міста, ЗОШ №6 поступається комфортабельністю умов для учнів. Наразі найльш нагальним питанням є ремонт приміщення їдальні, яке знаходиться у дуже втомленому стані. Холодильники роздаточні не працюють. Необхідно замінити обладнання, підлогу, столи, стільці, посуд тощо. Це не тільки комфорт дітей, але і їх здоров'я. Також є питання щодо ремонтних робіт у крилі початкової школи. Необхідно пофарбувати стіни, додати барвів, можливо малюнків, осучаснити, приділити увагу підлозі (замінити її). В умовах "школа по прописці" (хоча нами, батьками, розцінюється це як обмеження конституційних прав громадян) необхідно пропорційно розподілювати бюджетні кошти для освітніх закладів та проводити ремонтні роботи не тільки в школах, що ближчі до центру міста.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 1 грудня петицію підписали 128 осіб з 250 необхідних.

Плавко Ольга Олексiïвна

21 жовтня 2019 р.