Зберегти найдавніше мозаїчне панно на Міському палаці культури Чернігова

В Чернігові планують зашити найстарішу мозаїку міста. Проект реконструкції Міського палацу культури передбачає знищення найдавнішого мозаїчного панно в Чернігові. Палацу культури виробничого об'єднання «Хімволокно», також відомий як Палац культури хіміків (з 1998 року - Міський палац культури) було відкрито 5 листопада 1970 року. Мальовнича мозаїка на фасаді палацу оспівує культуру, промисловість і робітників Чернігова, є частиною місцевої історії. Пропонуємо змінити проект реконструкції для збереження найдавнішого мозаїчного панно в місті.

Шановний Ігоре Вікторовичу!

Розглянувши вашу електронну петицію повідомляємо, що у зв’язку з ситуацією, повязаною з оголошенням на усій території України карантину з 12 березня 2020 року, терміни якого можуть змінюватись залежно від епідеміологічної ситуації в Україні роботи пов’язані із термомодернізацією будівлі КП "Міський палац культури імені В’ячеслава Радченка", приведення її до сучасних вимог щодо енергозбереження, ремонтом покрівлі призупинені на не визначений термін.

Начальник управління культури та туризму О.ШЕВЧУК
міської ради

Петицію підписали 256 осіб з 250 необхідних.

Кондратьєв Ігор Вікторович

24 лютого 2020 р.