Вирішити катастрофу в історичному центрі міста (вулиця Сіверянська та інші)

Після проведених будівельних робіт по влаштуванню центральної каналізації та заміні магістрального водопроводу в історичному центрі міста катастрофа. Вулиці потопають у бруді та грязюці. Окрема проблема на вулиці Сіверянській, тут досить крутий схил, по якому не піднятися, не спуститися ні пішоходам, ні автомобілям. А після дощів вся багнюка спливає на вулицю Толстого. Будівельники давно вже обіцяли привести все до ладу. Востаннє обіцяли 15 листопада початок дорожних робіт, але замість асфальту лише сніг, лід і грязюка по коліно. Така ж ситуація і на вулицях Ватутіна, Фабричній, Колоскових.
До нас вже відмовляються їздити таксі, будь-яка доставка, а взимку не доїде ні 101, ні 102, ні 103, а діти і без карантину будуть вчитись дистанційно.
Ганьба таким обіцянками та будівельникам.
Прохання: терміново вплинути на горе-будівельників та прибрати грязюку з вулиць, підсипати провали в асфальті хоч якимось щебенем. А прийде весна, то будемо чекати асфальт та благоустрій. А для перевірки та встановлення реальної картини та винних прошу комісійно обстежити вказані вулиці, або надати таке доручення муніципальній варті.

Станом на 25 вересня петицію підписали 67 осіб з 250 необхідних.

КРАВЧЕНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

12 грудня 2021 р.