+ ще 373 громади!

Ремонт асфальтного покриття по вулиці Ушинського до дачного масиву "ЖАВИНКА"

Просимо провести ремонт асфальтного покриття відрізку дороги по вулиці Ушинського (від Чернігівської ТЕЦ до дачного масиву "Жавинка").
Дорога знаходиться вкрай жахливому стані: глибокі ями та величезні вибоїни по всьому дорожньому покриттю, в деяких місцях асфальтне покриття взагалі відсутнє. Рух на цій ділянці міста інтенсивний, адже веде до Чернігівської ТЕЦ, села Жавинка та дачного масиву "Жавинка", в якому постійно проживають люди, які кожного дня їздять на роботу до міста і в зворотному напрямку.
Комунальні служби та таксі відмовляються приїжджати за викликом. Громадський транспорт із-за такої жахливої дороги їздить не регулярно та піднімає вартість проїзду. В грудні 2023 року був випадок, коли автомобіль швидкої допомоги застряг на дорозі в районі ТЕЦ.
Обминаючи глибокі ями та вибоїни, машини та маршрутки виїжджають на зустрічну смугу, чим створюють аварійні ситуації.
Кожного року тут проводився ямковий ремонт, але протягом останніх трьох років і той не проводився. Скоро почнеться дачний сезон і рух на цій ділянці стане ще більш інтенсивним і стан дорожнього покриття погіршиться.

Станом на 3 березня петицію підписали 284 особи з 250 необхідних.

Сергеюк Ольга Володимирівна

6 лютого 2024 р.

До кінця збору підписів залишилось: