ВСТАНОВЛЕННЯ В СИСТЕМ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ!!! в ДИТЯЧИХ САДКАХ,ШКОЛАХ,ЛІКАРНЯХ ТА МІСТАХ ВЕЛИКОГО СКУПЧЕННЯ ЛЮДЕЙ ТА ПРИ ДОМОВИХ ТЕРІТОРІЯХ МІСТА ЧЕРНІГОВА.І

У ЗВЯЗКУ З НАПРУЖЕННОЮ КРИМІНОГЕННОЮ СИТУАЦІЄЮ В КРАЇНІ ТА ПРОВЕДЕННІ БОЙВИХ ДІЙ НА СХОДІ УКРАІНИ.ТА МОЖЛИВІСТЮ ПРОВЕДЕННЯ ТЕРАКТІВ ТА ПРОВОКАЦІЙ В МІСТІ А ТАКОЖ МОЖЛИВОГО ВЗЯТТЯ У ЗАРУЧНИКИ ГРОМАДЯН МІСТА. ПРОПОНУЄМО КЕРІВНИЦТУ МІСТА ТА ДЕПУТАТАМ НА МІСЬКІЙ СЕСІЇ ВИНЕСТИ ПИТАННЯ НА ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІСТА ЧЕРНІГОВА СИСТЕМАМИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ А САМЕ ДИТЯЧИХ САДКІВ,ШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ УСІХ РІВНЕЙ, ЛІКАРЕНЬ,ЦЕНТРАЛЬНИХ ВУЛИЦЬ,ГРОМАДСЬКИХ МІСЦЬ,ТА МІСЦЬ ВЕЛИКОГО СКУПЧЕННЯ ЛЮДЕЙ.ЦЕ ДАСТЬ МОЖЛИВІСТЬ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ ЗАБЕЗПЕЧИТИ БЕЗПЕКУ НАШИМ ДІТЯМ,ЛЮДЯМ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ВСІМ ГРОМАДЯНАМ МІСТА.КРАЩЕ ПЕРЕДБАЧАТИ СИТУАЦІЇ НІЖ ПОТІМ ШКОДУВАТИ ТА СПІВЧУВАТИ.

Шановний Сергію Володимировичу!

Вашу електронну петицію стосовно встановлення камер відеоспостереження, розглянуто управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.
За результатами розгляду повідомляємо, що у рамках Програми «Безпечне місто Чернігів на 2016-2017 роки» на замовлення управління житлово-комунального господарства міської ради виконуються роботи по встановленню системи відеоспостереження вулиць міста Чернігова.
Відповідно до ПКД в 2016 році передбачено встановити 7 камер відеоспостереження для убезпечення дорожнього руху, ще 20 відеокамер передбачені для охорони громадського порядку та в місцях скупчення громадян.
В наступному році буде продовжено реалізацію Програми. Перелік місць для встановлення камер відео спостереження буде узгоджено з Чернігівським ГУНП України у Чернігівській області для відео контролювання за міськими об’єктами з масовим перебуванням людей (площі, вулиці та інші місця найбільш масового скупчення та перебування людей, транспортні засоби колективного використання, тобто потенційно криміногенні ділянки міста).

Начальник управління Я. В. Куц

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Петицію підписали 272 особи з 250 необхідних.

Стрижов Сергій Володимирович

8 листопада 2016 р.