На наш ЗАГС страшно смотреть!

"ЗАГС- место,где соединяются сердца"))) Это из лирики... А если серьезно,то неужели нельзя хотя бы внешне облагородить здание? Смотреть же страшно,не то,что входить в него.
Мне,как жителю Чернигова стыдно за тот жалкий вид,который из себя представляет наш ЗАГС. А это,между прочим,орган власти).

Шановна Ірино Андріївно!

За дорученням міського голови Атрошенка В. А. фондом комунального майна міської ради розглянута Ваша петиція щодо ремонту будівлі Палацу урочистих подій по вул. Пушкіна, 15.
Спеціалістами виконавчих органів міської ради було обстежено будівлю Палацу урочистих подій по вул. Пушкіна, 15 та на підставі висновків комісії з перевірки ефективного використання та технічного стану об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова від 04.08.2016 року управлінням капітального будівництва міської ради було замовлено проектно-кошторисна документація ПП «Чернігівагропроект» для виконання капітального ремонту, а саме:
- заміна частини рубероїдної покрівлі;
- відновлення облицювання фасаду;
- посилення залізобетонних конструкцій зовнішнього входу;
- часткова заміна зовнішніх сходів;
- влаштування вхідного пандусу до будівлі;
- відновлення оздоблення внутрішніх приміщень.
На даний момент проектна документація проходить експертизу. Ремонтно-будівельні роботи будуть виконані у 2017 році при належному фінансуванні та настанні сприятливих погодних умов.

Голова фонду О. Ю. Єпінін

Петицію підписали 272 особи з 250 необхідних.

Давиденко Ирина Андреевна

26 листопада 2016 р.