Створити електронні черги у лікарнях і поліклініках

Наразі у поліклініках та лікарнях, спочатку потрібно записатися в чергу.

Але так як зараз у кожному будинку є інтернет, можна буде одразузаписатися в електронну чергу, де можна буде визначитися з часом.

Це набагато покращить наше життя і збереже наш час.

Шановний Володимире Володимировичу!

Розглянувши зміст петиції щодо створення електронної черги у лікарнях і поліклініках, управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради інформує про наступне.
Дійсно, створення та запровадження системи електронного запису на лікарський прийом управлінням охорони здоров’я та закладами розцінюється як перспективний крок щодо збереження часу відвідувачів та сприяння удосконаленню організації діяльності медичних закладів. Одночасно зауважуємо, що інтернет-зв’язком забезпечені не всі жителі міста, а запровадження у практичну діяльність т. з. електронної черги потребує програмного комп’ютерного забезпечення, придбання комп’ютерної техніки, що передбачає значні фінансові кошти. На теперішній час система електронного запису на прийом до лікаря створена і діє в декількох медичних закладах м. Києва та одному закладі м. Одеси. Система створювалась і запроваджувалась впродовж двох-трьох років.
Додатково інформуємо про те, що починаючи з другого півріччя 2016 року, у всіх медичних закладах міста визначені номери телефонів, за якими може бути здійснений запис на прийом до лікаря у телефонному режимі (довідкова інформація на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради «Про місто» (управління охорони здоров’я ).
У січні поточного року у закладах охорони здоров’я міста Чернігова проведено аудит наявної комп’ютерної техніки з метою визначення потреби у ній для здійснення наступних кроків у напрямку створення Єдиного електронного реєстру пацієнтів та запровадження системи електронної черги у медичних закладах міста Чернігова.
Висловлюємо вдячність за небайдужість до нагальної проблематики у діяльності медичної галузі міста.

Начальник управління В. В. Кухар

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Петицію підписали 267 осіб з 250 необхідних.

Юрченко Володимир Володимирович

20 грудня 2016 р.