Встановлення дорожнього знаку по розділенні смуг руху від проспекту до автовокзалу.

Пропонується встановити дорожні знаки по розділенні смуг руху.
По вул.Головна від проспекту Незалежності до автовокзалу встановити знаки котрі б дозволяли правою смугою рух прямо по вул. Головна, а лівою тільки поворот на вул.Чкалова.
В даному місці дороги дуже часто (щоденно) затори, дані знаки допоможуть зорієнтуватись учасникам дорожнього руху щодо вибору смуг для пересування.

Шановний Віталію Степановичу!

Електронну петицію №165 стосовно встановлення дорожнього знаку з розділення смуг руху транспорту на вулиці Головній від проспекту Незалежності до центрального автовокзалу з виїздом на місце розглянули фахівці департаменту житлово-комунального господарства за Вашою участю.
Інформуємо, що порушене в петиції питання включено до порядку денного засідання постійно діючої комісії з питань організації роботи громадського транспорту та безпеки дорожнього руху в м. Чернівцях, яка уповноважена виконавчим комітетом міської ради займатися розглядом таких пропозицій.
До складу постійно діючої комісії з питань організації роботи громадського транспорту та безпеки дорожнього руху в м. Чернівцях входять працівники структурних підрозділів міської ради, Головної автотранспортної інспекції з безпеки на наземному транспорті в Чернівецькій області, Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, управління патрульної поліції в Чернівецькій області, депутати міської ради та представники громадських організацій. Рішення комісії оформляються протоколом, який направляється комунальному підприємству МіськШЕП до виконання.
Про дату , час та місце засідання постійно діючої комісії з питань організації роботи громадського транспорту та безпеки дорожнього руху в м.Чернівцях, де Ви зможете представити петицію, Вас буде повідомлено додатково.

23.08.2018
Шановний Віталію Степановичу!
Електронну петицію №165 стосовно встановлення дорожнього знаку з розділення смуг руху транспорту на вулиці Головній від проспекту Незалежності до центрального автовокзалу розглянуто на комісії з питань роботи громадського транспорту та безпеки дорожнього руху в м. Чернівцях.
Обговоривши питання порядку денного комісією шляхом голосування вирішено доручити комунальному підприємству МіськШЕП встановити дорожні знаки 5.16 «Напрямок руху по смугам», які визначають напрямок руху:
- в напрямку автовокзалу з правої полоси рух прямо і праворуч, з лівої полоси рух тільки ліворуч з дублюванням на проїзній частині відповідною дорожньою розміткою та нанесення жовтої полоси на бордюрі з обох сторін дороги від кафе «Сфера» до перехрестя з вул.Чкалова;
- в напрямку проспекту Незалежності з правої полоси рух тільки праворуч, з лівої полоси рух прямо і ліворуч з дублюванням на проїзній частині відповідною дорожньою розміткою.

02.10.2018 р.
Шановний Віталію Степановичу!
Додатково повідомляємо, що на сьогодні комунальним підприємством МіськШЕП встановлено дорожні знаки 5.16 «Напрямок руху по смугам», які визначають напрямок з розділення смуг руху транспорту на вулиці Головній від проспекту Незалежності до центрального автовокзалу.

Петицію підписали 265 осіб з 250 необхідних.

Смандич Віталій Степанович

11 червня 2018 р.