Будівництво Храму та Центру соціальної допомоги вагітним жінкам в м. Чернівці

Життя людини та її морально-духовний стан є найбільшою цінністю !!! Релігійна громада “Всіх Святих землі нашої” УПЦ м. Чернівці, звертається до Чернівецької міської ради з проханням виділити земельну ділянку по вул. Рівненській 8, для будівництва Храму та Центру соціальної допомоги вагітним жінкам. Центр займатиметься морально-духовною та матеріальною підтримкою вагітних жінок та осіб, які потрапили в скрутне становище. Також надаватиме допомогу спрямовану на збереження дитячого життя та психологічну підтримку в період післяродової депресії. Центр соціальної допомоги займатиметься співпрацею з європейськими організаціями щодо покращення матеріально-технічного стану профільних медичних установ міста та області.

Шановний Назаре Віталійовичу!
Електронна петиція №245 щодо будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам в м. Чернівці по вул. Рівненській, 8 розглянута 31.08.2018 року за участю фахівців департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, голови постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва під головуванням заступника директора, начальника управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, головного архітектора міста Хілько Н.О у Вашій присутності.
За результатами спільного обговорення вирішено провести додатковий розгляд зазначеної електронної петиції з залученням спеціаліста юридичного управління Чернівецької міської ради, головним лікарем пологового будинку №2, представником управління охорони здоров'я Чернівецької міської ради та депутатами Чернівецької міської ради, а також з висновком ліцензованого архітектора щодо відповідності державним будівельним нормам площі земельної ділянки для обслуговування пологового будинку №2 на вул. Рівненській, 8, в разі вилучення частини земельної ділянки для будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам.
Про дату та час додаткового розгляду електронної петиції Вас буде поінформовано окремо по телефону.

05.11.2018
Шановний Назаре Віталійовичу!
За результатами спільного обговорення 02.11.2018 року електронної петиції №245 щодо будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам в м. Чернівці по вул. Рівненській, 8 під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, за участю заявника, головного лікаря пологового будинку №2, вирішено доручити управлінню містобудування та архітектури вивчити можливість виділення земельної ділянки релігійній громаді «Всіх Святих землі нашої» в районі вулиці Рівненської для будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам та провести додатковий розгляд зазначеної електронної петиції за Вашою участю.

03.01.2019
Шановний Назаре Віталійовичу!
За результатами спільного обговорення 28.12.2018 р. електронної петиції №245 щодо будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам в м. Чернівці по вул. Рівненській, 8 під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, за Вашої участі, -а також головного лікаря пологового будинку №2, директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, вирішено доручити управлінню містобудування та архітектури підготувати відповідний проект рішення на розгляд сесії Чернівецької міської ради, засідання якої відбудеться в січні 2019 року.

18.02.2019
Шановний Назаре Віталійовичу!
В додаток до листа від 03.01.2019р. № КО-252/О-О/Ю-е повідомляємо, що проект рішення, підготовлений департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, стосовно електронної петиції №245 щодо будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам в м. Чернівці на вул. Рівненській, 8, на січневій сесії Чернівецької міської ради не набрав необхідної кількості голосів.
Вказане питання буде повторно винесено на розгляд чергової сесії Чернівецької міської ради.

10.04.2019
Шановний Назаре Віталійовичу!
В додаток до листа від 18.02.2019р. № КО-252/О-О/Ю-е повідомляємо, що проект рішення, підготовлений департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, стосовно електронної петиції №245 щодо будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам в м. Чернівці на вул. Рівненській, 8, на січневій сесії Чернівецької міської ради не набрав необхідної кількості голосів.

13.11.2019
Шановний Назаре Віталійовичу!
В додаток до листа від 30.07.2019р. № КО-252/О-О/Ю-е повідомляємо, що проект рішення «Про розгляд електронної петиції №2245 щодо будівництва храму та центру соціальної допомоги вагітним жінкам в м. Чернівцях на вул. Рівненській,8», який підготував департамент містобудівного комплексу та земельних відносин, 8 листопада розглядався Чернівецькою міською радою, однак необхідної кількості голосів для прийняття рішення не набрав.
З результатами поіменного голосування депутатів з цього питання Ви можете ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

ІНШІ

Петицію підписали 297 осіб з 250 необхідних.

Горук Назар Віталійович

17 серпня 2018 р.