Створення дошкільної установи за адресою П.Кільцева 1А

Враховуючи недостатню кількість дитячих установ у місті Чернівці- СТВОРИТИ(ВІДНОВИТИ) дошкільну дитячу установу замість міської лікарні№2 вул.П.Кільцева1А, яка внаслідок реформування галузі охорони здоров'я переводиться у Міську клінічну лікарню№1. Слід зауважити, що вищезазначене приміщення було побудоване за типовим проектом для дитячих дошкільних закладів та використовувалося в якості дитячого садку до створення лікарні у 1998році.

Шанований Сергію Григоровичу!

Робочою групою управління освіти Чернівецької міської ради за Вашою згодою (за результатом телефонної розмови, оскільки Ви не змогли бути присутнім особисто) 28.09.2018 року розглянуто електронну петицію №249 щодо створення закладу дошкільної освіти за адресою вул. П.Кільцева, 1-А.
За результатами розгляду повідомляємо, що відповідно до пункту 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 25.06.2018 р. № 303/12 передано з балансу комунальної медичної установи «Міська клінічна лікарня № 2» на баланс управління освіти міської ради, на праві оперативного управління, будинковолодіння загальною площею 2048,0 кв. м на вул. П.Кільцева, 1-А. Після підписання акту приймання-передавання будинковолодіння за вказаною адресою, управління освіти міської ради буде мати можливість його використання за вибраним призначенням.
Управлінням освіти Чернівецької міської ради направлено лист до фінансового управління та департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин про виділення коштів та виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції приміщень за адресою вул. Південно-Кільцева, 1-А з метою створення НВК «Заклад дошкільної освіти-початкова школа І ступеня».
Питання створення НВК «Заклад дошкільної освіти - початкова школа І ступеня» буде розглянуто на сесії Чернівецької міської ради. Про дату розгляду буде Вас додатково повідомлено.

15.11.2018

Шановний Сергію Григоровичу!
Управління освіти Чернівецької міської ради інформує, що управлінням освіти міської ради направлено лист до фінансового управління і Департаменту містобудівного комплексу та-земельних відносин міської ради (№01 -34/186 від 31.08.2018) про виділення коштів та виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції приміщень за адресою вул. Південно-Кільцева, 1-А з метою створення навчально-виховного комплексу «Заклад дошкільної освіти-початкова школа І ступеня».

ОСВІТА

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.

Співак Сергій Григорович

29 серпня 2018 р.