+ ще 204 громади!

Проханная вирішити проблему з бездомними собаками по вул. Хотинській та в Чернівцях загалом

Доброго дня! Звертаюсь до міського голови міста Чернівці, депутатів та органів, відповідальних за вилов бездомних собак в нашому місті.
Я проживаю по вул. Хотинській, 49, в нашому районі багато старих багатоповерхівок, в котрих мешкають люди з маленькими дітьми. Сьогодні, 27 листопада 2018 року близько 11 години я йшов до дому. В кількох метрах від під'їзду на мене накинулись 3 великі собаки. Хочу зазначити, що абсолютно ніяких агресивних дій з моєї сторони не було і бути не могло. Під час сутички я почав кричати на собак і відганяти їх ногами. Одна з них встигла вкусити мене за ногу. Через кілька хвилин мені вдалось відбитись від них, після чого я одразу же відвідав місцевий медпункт.
Тепер до самої суті проблеми, котра вже довгий час турбує не тільки мене, але й інших жителів району. Ми з дружиною ще влітку звертались до голови місцевого ЖКХ, котрий відповів нам, що нічого зробити не може, тому порадив нам поговорити з депутатом, котрий приїжджає на вул. Хотинську в певні дні і приймає в конкретні години. Під час зустрічі з нами депутат заявив, що нічим допомогти не може, тому що в притулок для тварин в місті переповнений, а відстрілювати собак не гуманно.
В зв'язку з цим в мене питання: скільки можна жити в постійному страху за себе і свою 8-річну дочку, котра часто гуля зі своїми подругами ровесницями по нашому району. Куди звертатись за допомогою? Чи, можливо, міська рада чекає на самоорганізацію жителів районів, котрі переповнені агресивнми бродячими собаками?
Прошу міську раду звернути увагу на цю проблему та підтримати мою петицію. Дякую.

ЕКОЛОГІЯ

Станом на 30 травня петицію підписали 234 особи з 250 необхідних.

Волощук Володимир Зіновійович

27 листопада 2018 р.