Звільнити із займаної посади керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея через неналежне виконання посадових обов'язків та невідповідність займаній посаді

За понад чотири місяці перебування на посаді керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради стан житлово-комунального господарства міста не лише не покращується, а, навпаки, значно погіршився. Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами. А це значить, що гарантія на ремонт на цих об'єктах уже діяти не буде. Розрита частина Проспекту Незалежності, через яку транспорт у цьому районі рухається дуже повільно. Також погано працює і громадський транспорт у місті. Попри підвищення тарифу до 5 гривень, маршрутки почали рухатися ще рідше і скарги чернівчан почастішали.
Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея.

Шановний Віталію Олеговичу

Розглянувши Вашу електоронну петицію, щодо звільнення із займаної посади керівника департаменту житлово-комунального господарства міської ради Володимира Бешлея, повідомляємо наступне.
Відповідно до статті 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Кодексу законів про працю України, звільнення посадової особи місцевого самоврядування, зазначеної в петиції, належить до повноважень Чернівецького міського голови.
За таких обставин, звільнення з посади директора департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради не належить до повноважень Чернівецької міської ради та її виконавчих органів.
Враховуючи зазначене, підняте в петиції питання, спрямовано до відома секретаря Чернівецької міської ради, який відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» здійснює повноваження Чернівецького міського голови

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Петицію підписали 425 осіб з 250 необхідних.

Олійник Віталій Олегович

28 грудня 2018 р.