+ ще 222 громади!

Відремонтувати легкоатлетичну доріжку під стадіоном «Буковина»

Чернівці на найпрестижнішному комплексному всесвітньому спортивному форумі - Олімпійських іграх - представляли спортсмени з двох видів спорту - легкої атлетики та стрільби з лука. Найбільше представництво на Олімпіаді за всю історію має наразі чернівецька легка атлетика. А які умови для «розвитку» цього виду спорту у Чернівцях?..
В зимовий період де тренуються юні та старші спортсмени? Подивіться, в якому стані легкоатлетична доріжка (~100 м) під стадіоном «Буковина»... Вологість, нерівне і неякісне покриття... Це так треба розвивати пріоритетний в державі, області та місті олімпійський вид?:(
Свого часу і ця доріжка була у кращому стані, і перевдягатися спортсмени могли в стандартних для всіх умовах, працював гардероб, де залишали на збереження речі на час тренування. Тепер же все це «в історії»:(
Звернення обласної федерації легкої атлетики міська рада бере до уваги лише частково, на жаль.
Прохання забезпечити приведення в належний стан цієї «труби», де мусять тренуватися легкоатлети (і не лише) в «нельотну погоду», замінити там покриття, забезпечити цивілізовані умови для перевдягання, збереження речей під час тренувань, можливість приймати душ (гарячий) після...
Стадіон комунальний, але це не бізнес-проект, а соціальний, тому міська рада мала би забезпечити його збереження та нормальне функціонування в інтересах розвитку пріоритетних видів спорту та оздоровлення мешканців міста!
Також просимо розглянути можливість використання маленького легкоатлетичного манежу по вул. Головній за призначенням, забезпечити можливість тренуватися там представникам легкої атлетики в необхідний час і в потрібних обсягах.
З повагою, Георгій Мазурашу, директор обласного центру «Спорт для всіх», у минулому член юнацької збірної України з легкої атлетики

Шановний Георгію Георгійовичу !
Електронна петиція № 33 щодо ремонту критої легкоатлетичної доріжки стадіону «Буковина» (вул. О.Гузар, 1) розглянута 01.03.2019 року у Вашій присутності за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Середюка В.Б., заступника директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради Маковійчук В.Д., начальника управління по фізичній культурі та спорту міської ради Макаренка Д.В. та голови обласного відділення НОК України у Чернівецькій області Гешка І.Т.
Електронну петицію вирішено підтримати. На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради .від 02.02.2017р. № 312/21 «Про розгляд електронних петицій» електронну петицію № 33 буде винесено на розгляд міської ради, засідання якої відбудеться 25.04.2019 року.
За результатами спільного розгляду електронної петиції управлінню по фізичній культурі та спорту міської ради доручено підготувати проект рішення міської ради, яким департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради буде доручено повторно винести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення «Про організацію і 4 проведення відкритого архітектурного бліц-конкурсу на крашу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці».
Про точний час розгляду електронної петиції Вас буде повідомлено додатково. Автор петиції або його представник має право представити петицію на сесійному засіданні міської ради.

17.10.2019
Шановний Георгію Георгійовичу !
Електронна петиція щодо щодо ремонту критої легкоатлетичної доріжки стадіону «Буковина» (вул. О.Гузар, 1) розглянута 26.09.2019 року на засіданні Чернівецької міської ради.
Рішенням Чернівецької міської ради від 26.09.2019р. № 1856 (додається) підтримано петицію та доручено департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради повторно винести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення «Про організацію і проведення відкритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці»

Сканкопія рішення у додатку.

13.02.2020
Шановний Георгію Георгійовичу !
Стосовно проведення архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці інформуємо, що департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради було підготовлено проект рішення «Про організацію і проведення замовленого архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці» та винесено на розгляд виконавчого комітету Чернівецької міської ради в грудні 2019 року. Однак даний проект рішення не було включено до порядку денного засідання.
Станом на сьогодні департаментом повторно підготовлено дане питання на розгляд виконавчого комітету Чернівецької міської ради, засідання якого заплановане на 25 лютого поточного року.
Окрім того, враховуючи відсутність коштів на проведення архітектурних конкурсів, департаментом готується запит до фінансового управління Чернівецької міської ради щодо передбачення коштів на проведення даного конкурсу при розподілі залишку коштів на 2020 рік.

05.03.2020
Шановний Георгію Георгійовичу !
Стосовно проведення архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці інформуємо, що рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.02.2020р. №101/5 «Про організацію і проведення замовленого архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці» затверджено умови проведення, склад журі та преміальний фонд зазначеного конкурсу.
Управлінням містобудування та архітектури департаменту подано до фінансового управління міської ради пропозиції щодо передбачення коштів у сумі 50 000 грн. на проведення зазначеного конкурсу за рахунок розподілу вільного залишку коштів міського бюджету.
Фінансовим управлінням міської ради зазначені пропозиції готуються на розгляд сесії міської ради, засідання якої згідно з регламентом заплановано в березні поточного року.

22.02.2021
Додатково до попереднього листа департаменту від 27.08.2020 року інформуємо, що наразі департаментом вносяться зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.02.2020 №101/5 «Про організацію і проведення замовленого архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» на вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці» у зв'язку зі зміною умов конкурсу. Розгляд проекту рішення відбудеться на засіданні виконавчого комітету, яке планується 23 лютого 2021 року.

ІНШІ

Петицію підписали 258 осіб з 250 необхідних.

Мазурашу Георгій Георгійович

6 лютого 2019 р.