+ ще 222 громади!

Зробити вул.Дубінську безпечною для пішоходів!

Я впевнений, що як і мешканці вул.Дубінської, так і студенти, що навчаються в корпусах #8 і #9 Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, зустрічалися з проблемою того, що пішоходна частина цієї вулиці, м'ягко кажучи, небезпечна для людей, які не мають можливості пересуватися по ній на машині. Через близько розташований базар радіотехніки та проїзд до вул.Сторожинецької, велика кількість машин пересуваються по цій вулиці, а також паркується прямо біля тротуару, зменшуючи і так маленьку пішохідну частину для студентів та мешканців вулиці. Прохання до міської влади нашого міста, з метою покращення пішоходних умов по вул.Дубинській, розширити тротуар на 1-1,5м, або обмежити там рух транспорту. Для студентів гарною пропозицією було б обмежити рух транспорту по даній вулиці з 8 до 10 год. зранку, і з 13 по 15 год по обіді - щоб студенти могли з комфортом йти в і з університету.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 2 березня петицію підписали 156 осіб з 250 необхідних.

Буркат Олександр Маратович

19 березня 2019 р.