Повернути на посаду керівника МКП «Притулок для тварин» Василя Миколайовича Виноградова

Шановні керівники нашого міста! Від імені містян,небайдужих до життя наших молодших братів та до відновлення дійсно професійного підходу до справи прохання зробити все залежне від вас,щоб Виноградов Василь Миколайович знову очолив МКП «Притулок для тварин».Розписуівати позитивні моменти керівництва Виноградова - потреби немає: ми всі- свідки результатів його роботи, його відношення до тварин і до своїх обов'язків.Олексію Павловичу! Маємо надію на Ваше мудре рішення. Дякуємо.

Шановна Олено Геннадіївно!

Розглянувши Вашу електронну петицію щодо повернення на посаду керівника МКП «Центр стерилізації тварин» Виноградова В.М., повідомляємо наступне.
Відповідно до п.8.4. Статуту міського комунального підприємства «Центр стерилізації тварин», затвердженого сесією Чернівецької міської ради УІІ скликання від 20.12.2018р. №1587, директор підприємства призначається розпорядженням Чернівецького міського голови за результатами відкритого конкурсу.
Наразі посада директора міського комунального підприємства «Центр стерилізації тварин» не є вакантною. У разі появи такої вакансії, буде оголошено конкурс на заміщення посади директора міського комунального підприємства «Центр стерилізації тварин», участь у якому можуть взяти усі претенденти, які відповідають умовам конкурсу, в тому числі Василь Виноградов.
До конкурсної комісії буде доведено зміст Вашої петиції. Конкурс буде відкритим і автор петиції матиме змогу особисто висловити свої вимоги представникам конкурсної комісії. Про дату, місце та час проведення конкурсу Вас буде повідомлено додатково.
Інформуємо також,що порушене в петиції питання, спрямовано до відома Чернівецького міського голови.

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.

Ноздрачова Олена Геннадіївна

6 травня 2019 р.