Встановлення баків для сміття в житловому районі Бульвар Героїв Крут.

В центрі району Бульвар Героїв Крут, як і в будь якому спальному районі, завжди відпочиває дуже багато людей. Та кількість баків, яка є на даний час, не справляється з тією кількістю сміття, яке в подальшому, через переповнені смітники буде лежати під кущами, на дитячих майданчиках та на тротуарах. І район засмічується. Так як не у всіх громадських місцях для відпочинку на районі є баки для сміття, пропоную встановити їх, та віддати на обслуговування в управлінську компанію, яка повинна доглядати за тією територією. В даний момент потрібне встановлення урн в кількості 14 шт, в місцях позначених на карті. Дякую.

Шановний Віталію Васильовичу!

Електронна петиція №177 з приводу встановлення додаткових баків для сміття в житловому районі Бульвар Героїв Крут, що набрала 250 голосів, була попередньо розглянута фахівцями департаменту житлово-комунального господарства міської ради, управлінням контролю за благоустроєм міста міської ради за Вашою участю .
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департамент житлово-комунального господарства міської ради готує проект рішення міської ради про розгляд електронної петиції №177, який буде внесено в порядок денний чергового сесійного засіданні міської ради. За 20 днів до розгляду зазначений проект рішення міської ради буде оприлюднено на офіційному сайті міської ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

27.12.2019
Шановний Віталію Васильовичу!
Департаментом житлово-комунального господарства міської ради, підготовлено для розгляду на сесійному засіданні ради в лютому поточного року, проект рішення «Встановлення баків для сміття в житловому районі бульвар Героїв Крут».
Запрошуємо Вас взяти участь.

Петицію підписали 255 осіб з 250 необхідних.

Аврам Віталій Васильович

12 серпня 2019 р.