Відрегулювати світлофори на перехресті вул.Небесної сотні і пр.Незалежності

Поточний стан проблеми: При встановленні нових світлофорів на перехресті вул.Небесної сотні і пр.Незалежності була змінена логіка роботи (впровадити безпечний лівий поворот) і змінено тривалість роботи червоного кольору світлофору, що призвело до збільшення заторів по вул. Небесної сотні. При цьому пр.Незалежності - порожній.
До змін були затори по вул. Небесної сотні тривалістю 3-5 хв, зараз вони перетворились в затори 15-20 хв (Затори виникли по всій вулиці Небесної Сотні: від вул. Щербанюка до пр. Незалежності та від Олімпії (вул. Воробкевича) до пр. Незалежності).

Пропозиції: проаналізувати логіку та тривалість спрацювання світлофорів і змінити їх.

Прикріплений скріншот зроблений о 20:30 04.02.2020 (вівторок)

Шановний Андрію Геннадійовичу!
Електронну петицію №13 щодо регулювання світлофорів на перехресті вул. Небесної Сотні і проспекту Незалежності, яка набрала 252 голоси, розглянуто 11.03.2020 р. за Вашою участю.
В петиції зазначено, що під час встановлення нових світлофорів на вказаному перехресті змінено тривалість роботи червоного сигналу світлофору, що призвело до збільшення заторів транспортних засобів на вул. Небесної Сотні.
Інформуємо, що встановлення нових світлофорних об'єктів, дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки на перехресті вул. Небесної Сотні і проспекту Незалежності виконано відповідно до вимог розділу з організації дорожнього руху проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт проспекту
Незалежності від вул. Героїв Майдану до вул. Головної, який пройшов державну експертизу.
На сьогодні роботи з капітального ремонту проспекту Незалежності , в тому числі щодо організації дорожнього руху, ще не завершено. Встановлені нові світлофори працюють в тестовому режимі. З настанням будівельного сезону будуть також завершено роботи з нанесення дорожньої розмітки.
Департамент житлово-комунального господарства міської ради з урахуванням пропозицій учасників дорожнього руху , а також висловлених у цій петиції, планує відкоригувати розділ організації дорожнього руху проекту капітального ремонту проїжджої частини на проспекті Незалежності.
На виконання протокольного рішення міської ради від 02.02.2017р. №312/21 «Про розгляд електронних петицій» департамент житлово-комунального господарства міської ради готує відповідний проект рішення для розгляду на черговому сесійному засіданні ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

17.04.2020
Шановний Андрію Гениадійовичу!
На електронну петицію №13 щодо регулювання світлофорів на перехресті вул. Небесної Сотні і проспекту Незалежності, яка набрала 252 голоси, додатково повідомляємо, що відповідний проект рішення підготовлено на засідання сесії міської ради ЗО квітня 2020р.
Про час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

11.08.2020 р.
Шановний Андрію Геннадійовичу!
На електронну петицію №13 щодо регулювання світлофорів на перехресті вул. Небесної Сотні і проспекту Незалежності, яка набрала 252 голоси, додатково повідомляємо, що дану петицію розглянуто на 80 сесії міської ради і прийнято рішення №2268 від 23.07.2020р.
Було прийнято рішення:
- Підтримати електронну петицію № 13 гр. щодо регулювання світлофорів на перехресті вул. Небесної Сотні і проспекту Незалежності.
- Департаменту житлово-комунального господарства міської ради:
Відкоригувати розділ організації дорожнього руху проекту капітального ремонту проспекту Незалежності з урахуванням пропозицій, зазначених в даній електронній петиції.
Вжити заходів з завершення капітального ремонту проспекту Незалежності від вул.Героїв Майдану до вул.Головної та робіт, пов'язаних з введенням в експлуатацію даної ділянки дороги.

СКАНКОПІЯ РІШЕННЯ СЕСІЇ У ДОДАТКУ

22.03.2021
Шановний Андрію Геннадійовичу!
На електронну петицію №13 щодо регулювання світлофорів на перехресті вул. Небесної Сотні і проспекту Незалежності, яка набрала 252 голоси повідомляємо, що зазначені роботи виконано.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.

Данко Андрій Геннадійович

5 лютого 2020 р.