Звільнення Забродського В.І. з посади керівника МКП "Реклама"

Обгрунтуванням звернення з такою пропозицією є неоднарозові публічні звернення Забродського Василя Івановича про недоцільність існування підпорядкованого йому підприємства МКП "Реклама", яке до його призначення було прибутковим. Ліквідація подібного підприємства є першим кроком до продажу інших комунальних підприємств: аеропорт, водоканал і так далі.
Відповідно до частини 3 статті 99 Цивільного кодексу України повноваження члена виконавчого органу можуть бути в будь-який час припинені.
Статтею 41 Кодексу законів про працю України, крім підстав, передбачених статтею 40 цього Кодексу, трудовий договір з ініціативи власника або уповноваженого ним органу може бути розірваний також у випадку припинення повноважень посадових осіб.
Отже, не потрібно навіть заслуговувати виправдовування.
Для розвитку міста - владі необхідно змінити і багатьох керівників комунальних підприємств, департаментів, управлінь.
Тому прошу, -

1. Припинити повноваження керівника Міського комунального підприємства «Реклама» - Забродського Василя Івановича.

2. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади керівника Міського комунального підприємства «Реклама».

ІНШІ

Станом на 25 січня петицію підписали 113 осіб з 250 необхідних.

Маркідонов Олександр Валерійович

11 січня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: