Ремонт міжбудинкового проїзду по вул. Комарова 28 та 28-А

Мешканці будинків по вул. Комарова, 28 та 28-А звертаються до Вас з проханням відреагувати, підтримати петицію та допомогти відремонтувати прилеглу територію міжбудинкового проїзду за вказаною вище адресою.
Наголошуємо на тому, що вказаний відрізок проїзду є місцем загального користування та використовується для проїзду/роз’їзду транспортних засобів, з’єднує потік автомобілів мешканців будинків 28, 28-А та прилеглих до них будинків 26, 30-А, 40 та 40-А, будинків по вул. Героїв Майдану 54, 99А. Також є пішохідною зоною для мешканців та діток які навчаються в ЗОШ №6 і ДНЗ №3, відвідувачів спортклубу Голден-Панкратіон.
У зв'язку з аварійним станом вказаного міжбудинкового проїзду та його жахливим станом, що в свою чергу унеможливлює проїзд не тільки легкових автомобілів, а й автомобілів екстрених служб, комунальних та тих які обслуговують відповідні заклади на вказаній території. Через відсутність тротуарів ускладнюють прохід учням, літнім людям, мамам з маленькими дітьми, у зв’язку з чим останнім доводиться "петляти" між ямами, калюжами та болотом, яке розноситься та розвозиться по дорозі. Такий стан дороги ставить під загрозу людське життя та здоров’я, збільшуючи кількість небезпечних ситуацій.
Також просимо врахувати, що останніми роками збільшилася кількість транспортних засобів, і попередній ремонт зазначеної частини дороги не був розрахований на такий потік автотранспорту.
Враховуючи соціальну значущість цього питання для мешканців вказаних будинків, сподіваємось на Вашу підтримку та допомогу!
Додаток: фото міжбудинкового проїзду, який потребує ремонту.

Станом на 22 вересня петицію підписали 68 осіб з 250 необхідних.

Чернівецька Небайдужа Громадянка

14 вересня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: