Заборонити підвищення ціни в тролейбусах до 10 грн.

Ціна в 10 грн вважається завищеною та необгрунтованою для проїзду в тролейбусі, оскільки немає чіткого пояснення для громади міста звідки взялася така завищена ціна проїзду.
Для такого малого міста 10 грн - це дуже велика вартість. Враховуючи те що зараз в країні війна і багато підприємств позакривалися(а з цим і людей скоротили) -для місцян та гостей міста(особливо переселенців!,які втратили домівки) таке підвищення буде не підйомним.Також штат ЧТУ значно скоротився і ще планується- тож витрати менші на зарплатні.
Вважаю підняття тарифу в цей і так складний час для жителів Чернівців не припустимий і завищений. Тому прошу скасувати рішення виконавчого комітету про підняття цін на електротранспорт до 10грн.
Можливо до 7 грн максимум -це ж є комунальний транспорт а не приватний і він має все робити для того щоби місцяни пересувалися містом економно.
Закликаю чернівчан підтримати цю петицію. Тим самим показати місцевій владі, що вони не праві і ніякої обгрунтованої причини для підняття ціни на проїзд немає. Спочатку виконайте свої попередні обіцянки з оновлення транспорту і покращення якості обслуговування.
З повагою.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 28 вересня петицію підписали 37 осіб з 250 необхідних.

Фурик Віктор Петрович

21 вересня 2022 р.

До кінця збору підписів залишилось: