Перейменування парку Жовтневого у парк Гармонії

Цю петицію створено у зв'язку з виникненням петиції про перейменування парку Жовтневого у парк Реформації . Вважаю, що ця назва не може бути використана. Оскільки:
1. Реформація, яка відбулась 500 років назад, не має жодного відношення до України. В далекому XVI столітті наші з вами пращури козаки захищали свої землі і народ, не шкодуючи життя. Ось що було актуально тоді для наших земель. Реформація ж відбувалась в країнах Зх. Європи.
2. Крім протестантських громад, в нашому місті є й інші, які налічують і більше вірян. То чи справедливо буде надавати перевагу одним і забувати про інших?
3. Нова назва парку повинна витікати з особливостей самого парку, відповідати концепції. Як відомо, у Жовтневому парку встановлено багато спортивних споруд для пропагування здорового способу життя. Сам парк є дуже гарним, з його рослинністю і озерами. Тут можна відпочити і тілом, і душею. І назва "парк Гармонії" підходить до самого змісту парку.
До того ж вона є нейтральною, і не буде призводити до невдоволення з ідейних поглядів громадян нашого багатонаціонального і багатокультурного міста.

Станом на 28 липня петицію підписали 28 осіб з 250 необхідних.

Проскурова Надія Борисівна

17 листопада 2016 р.