Новий урок в школах

Вже 2017 рік, і хоббі сучасних дітей вже не такі як раніше. Технології беруть своє. Я пропоную створити новий урок в школі по різним комп′ ютерним іграм. На перший погляд це здається дурнею і ніяк не допоможе розвитку дітей, але є місто в якому це підтримують. В невеликому польському місті Кутно в школах запровадили урок по дуже відомій грі "Counter-Strike Global Offensive". Відвідуваність школи одразу підскочила і стало набагато менше прогулів. Також це добре для самої школи, тому, що по ній влаштовують грандіозні турніри в яких призовий фонд не менше мільйону долларів, тому в разі вишграшу, частина кушу буде витрачена на те, що потрібно навчальному закладу. Тепер діти будуть хотіти іти в школу, а не придумувати як би відмазатись від неї. Контер Страйк це тактична гра, тому дітям буде цікаво.На роботу будуть брати лише освідчених в цій сфері людей. Я впевнений, що цю петицію підтримають тисячі учнів по всім Чернівцям.

ОСВІТА

Станом на 22 жовтня петицію підписали 44 особи з 250 необхідних.

Подолінський Станіслав Геннадійович

11 січня 2017 р.