Скажені собаки атакують місто!

Шановні чернівчани та чиновники!

Звертаємо Вашу увагу, що в нашому місті постійно трапляються випадки кусання безпритульними тваринами. Як повідомляють лікарі міського травмпункту (по вул. Фастівській) такі випадки мають бути взяті до уваги санепідемстацією або іншими органами, у межах компетенції яких знаходяться безпритульні тварини. Однак, жодної реакції незалежно від кількості та тяжкості укусів не відбувається.

Завтра, на місці укушених можуть опинитися Ваші рідні, діти! Прийміть термінові міри і перестаньте бути байдужими до нагальних проблем міста!

Шановна Дар'я Сергіївна!
Інформуємо, що петиції «Скажені собаки атакують місто» та «На захист тварин» розглянуті на засідання сесії міської ради, яка відбулася 01.03.2017 року (рішення № 618 від 01.03.2017 року).
За результатами цього розгляду, МКП «Притулок для тварин» зобов'язано посилити роботу підприємства з відлову безпритульних тварин у місті, утримувати відловлених агресивних тварин у притулку та не повертати тварин, відловлених біля шкіл та дитячих садків, на місця їхнього відлову. МКП «Притулок для тварин» рекомендовано також продовжити роботи з будівництва вуличних (тимчасових) вольєрів для утримання тварин на території притулку.
Департамент житлово-комунального господарства міської ради зобов'язано продовжити роботи з будівництва III черги притулку для безпритульних тварин на вул. Південно-Кільцевій, 47 за умови виділення на ці роботи коштів з міського бюджету. Організацію виконання цього рішення покладено на директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Сергія Погореного, контролювати його виконання буде постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища. Небайдужі чернівчани можуть долучитися до волонтерської роботи у- притулку для тварин, здійснювати громадський контроль за заходами з регулювання чисельності тварин на території міста.

Петицію підписали 281 особа з 250 необхідних.

Городинська Дар'я Сергіївна

31 січня 2017 р.