Ремонт Рівненської

Прошу припинити знущання з людей, котрі вимушені пересуватись цією вулицею - будь-яка сільска грунтова дорога набагато рівніша і безпечніша, ніж поточна вулиця Рівненська.

Якщо капітальний ремонт заплановано на пізніші терміни, прошу бодай засипати ями щебнем, чи виконати фрезерування - зрізати стирчащі шматки старого асфальту.

Шановний Олександре Олександровичу!
Електронна петиція № 103 з пропозицією ремонту-вул. Рівненської розглянута працівниками департаменту житлово-комунального міської ради за Вашою участю.
На сьогодні триває виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дороги на вул. Рівненській від пологового будинку № 2 до вул. Сторожинецької. Орієнтовний термін завершення робіт з виготовлення проекту по цьому об'єкті липень-серпень 2017 року.
Після проведення експертизи проекту та при наявності фінансування на ці цілі в 2018 році, згідно діючого законодавства, буде визначено та укладено договір з підрядною організацією на виконання вищевказаних робіт.
Щодо поточного ремонту цієї ділянки вулиці, то 06.03.2017 р. Чернівецьким міським комунальним підрядним шляхово-експлуатаційним підприємством було проведено виправлення профілю існуючого дорожнього покриття з додаванням гравійно-піщаної суміші, і 23.03.2017 р. -виправлення профілю покриття автогрейдером. Такі роботи планується проводити два рази на рік до початку проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці.
Петицію вирішено підтримати та винести на розгляд чергової сесії міської ради.

04.04.2018
Підтримано рішенням сесії 29.03.2018 № 1187 (копія рішення в додатку)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 285 осіб з 250 необхідних.

Гриценко Олександр Олександрович

27 лютого 2017 р.