Щодо виділення сучасного приміщення міському ДРАЦС

Наразі відділ ДРАЦС м. Чернівці знаходиться на другому поверсі багатоквартирного житлового будинку № 7 по вул. О.Кобилянської в м. Чернівці. Очевидним є той факт, що приміщення, яке використовується відділом не є придатним для розміщення в ньому державної установи. В даному приміщенні перетинаються люди з різними життєвими обставинами. До функцій міського відділу ДРАЦС належить здійснення державної реєстрації народження, смерті, шлюбу, розірвання шлюбу та зміни імені. Також відділом здійснюється виправлення, доповнення, анулювання та поновлення актових записів цивільного стану, видаються повторні документи про державну реєстрацію актів цивільного стану. Вказана установа обслуговує як мешканців міста, так і жителів районів області.
А тому, враховуючи, що дане приміщення не справляється з такою великою кількістю відвідувачів прошу підтримати мою пропозицію щодо надання нового комфортного приміщення для розміщення відділу ДРАЦС м. Чернівці.

ІНШІ

Станом на 22 жовтня петицію підписали 66 осіб з 250 необхідних.

Гелетка Олексій Володимирович

28 лютого 2017 р.