Зустрічна петиція про перейменування вулиці 28Червня

У зв"язку з тим ,що назва вулиці 28Червня підпадає під Закон про декомунізацію, ПРОПОНУЄМО переіменувати вулицю 28 Червня на вулицю 28 Червня,на честь Дня Конституції України. З метою збереження народних коштів і враховуючи майже одноголосне бажання мешканців нашої вулиці.Щоби не виникало зайвих протиречних думок ,на одному з перших будинків буде встановлена пам"ятна табличка про те що вулицю названо на честь Дня Конституції України,за власний кошт небайдужих мешканців вулиці.

Шановна Олено Євгенівно!

Петиція щодо перейменування вулиці 28 Червня на вулицю 28 Червня на честь Дня Конституції України, ініціатором якої Ви є, розглянута за Вашою участю 25 квітня 2017 року'на засіданні міської топонімічної комісії.
Відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат , назв і дат історичних подій» та «Положення про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, мостів, встановлення пам'ятних знаків і меморіальних дощок в м. Чернівцях» питання назви вулиці буде винесено на громадські слухання. Про дату, час і місце проведення яких ми повідомимо Вас додатково.

Додатково повідомляємо, що питання назви вулиці 28 Червня буде винесено на громадські слухання, які відбудуться 15 червня 2017 року о 18.00 годині в приміщенні Чернівецької міської ради, каб.105 (Центральна площа, 1).
Запрошуємо Вас на громадські слухання.

Станом на 20.06.2017 р.
Повідомляю, що електронна петиція щодо перейменування вулиці
28 Червня на вулицю на честь Дня Конституції України розглянута на
громадських слуханнях, які відбулися 15 червня 2017 року о 18.00 годині в
приміщенні Чернівецької міської ради (Центральна площа, 1).
Учасники громадських слухань не підтримали петицію.

Петицію підписали 259 осіб з 250 необхідних.

Тимчук Олена Євгенівна

20 березня 2017 р.