Продумане та реальне відновлення роботи басейну біля стадіону "Буковина"

Є пропозиція відновити роботу головного басейну Чернівців, що знаходиться при стадіоні "Буковина". В цьому басейні виросло не одне покоління дітей. Наразі, в обласному центрі немає подібного закладу і це "нонсенс" при відведеному місці для 50-ти метрового басейну. Відновлення такого плану басейну надасть можливість дітям і дорослим займатися плаванням та оздоровленням. Враховуючи висловлену пропозицію Павла Польового та наявний проект по реконструкції басейну біля стадіону "Буковина", прошу підтримати петицію по вивченню, розгляду, аналізу наявного проекту та прийняття відповідного рішення владою із залученням громадськості!!

Шановний Олександре Олександровичу!

Петицію щодо відновлення роботи басейну біля стадіону «Буковина» планується розглянути комісійно за Вашою участю з метою підготовки відповідного проекту рішення Чернівецької міської ради.
Зазначений розгляд відбудеться 12 червня 2017 року о 10:00 годині в каб.208 Чернівецької міської ради за адресою: площа Центральна,1.
Інформуємо також, що згідно протокольного рішення №312/21 від 02.02.2017 р. «Про розгляд електронних петицій» усі електронні петиції розглядає міська рада. Про дату і час чергового засідання міської ради, в порядок денний якого буде внесено розгляд петиції щодо відновлення роботи басейну біля стадіону «Буковина», Вас буде повідомлено додатково.

16.06.2017
Шановний Олександре Олександровичу!
Петицію щодо відновлення роботи басейну біля стадіону «Буковина» розглянуто комісійно за участю Вашої дружини 12.06.2017р., а також за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Середюка, фахівців департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, начальника управління по фізичній культурі та спорту міської ради Д.Макаренка.
За результатами розгляду петиції підтримано Вашу ініціативу щодо відновлення роботи плавального басейну КСОП «Буковина».
Департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради підготовлено проект рішення міської ради «Про розгляд електронної петиції щодо відновлення роботи плавального басейну КСОП «Буковина», яке буде розглянуто на сесії міської ради 27.07.2017р. Також плавальний басейн КСОП «Буковина» буде включено в перелік об'єктів інвестування згідно проекту рішення,виконавчого комітету міської ради від 11.07.2017р. «Про затвердження переліку об'єктів інвестування».

14.08.2017 р.
Шановний Олександре Олександровичу!
Чернівецька міська рада 8 серпня цього року розглянула електронну петицію щодо відновлення роботи плавального басейну КСОП «Буковина» та прийняла рішення її підтримати.
Міська рада зобов'язала департамент містобудівного комплексу та земельних відносин подати бюджетний запит про виділення коштів на проведення конкурсу передпроектних пропозицій для відновлення роботи плавального басейну КСОП «Буковина» за адресою вул. О.ГузарД, а також на проведення необхідних обстежень для визначення технічного стану конструктивних елементів стадіону.
За результатами конкурсу буде визначено який проект буде взято для виконання робіт з відновлення (будівництва) на стадіоні «Буковина» спортивного плавального басейну, замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації.
Після виготовлення проектно-кошторисної документації і визначення необхідного обсягу фінансування міська рада буде вирішувати, яким чином фінансуватиметься втілення проекту: шляхом проведення інвестиційного конкурсу і залучення коштів інвестора, залучення коштів Державного бюджету або за кошти міського бюджету. Всі зазначені процедури проходитимуть відкрито і прозоро з інформуванням чернівчан про їх результати.

10.11.2018 р.
Шановний Олександре Олександровичу!
На Вашу електронну петицію щодо відновлення роботи плавального басейну КСОП «Буковина» додатково інформуємо наступне.
На підставі рішення виконавчого комітету Чернівецької міської, ради від 31.07.2018 № 390/15 «Про організацію і проведення відкритого архітектурногб бліц-конкурсу. на. кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці» департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради проведено зазначений конкурс. Термін подачі робіт завершився 16 жовтня поточного року. Однак, до департаменту надійшла-лише одна конкурсна пропозиція.
Відповідно до пункту 47 Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.1999р. №2137, конкурс вважається таким що відбувся, якщо на нього подано не менше трьох робіт, з яких хоча б одній журі вважає за можливе присудити премію.
Беручи до уваги вищевикладене, питання щодо проведення замовленого архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» по вул.. О. Гузар, 1 в м. Чернівці було винесено' на розгляд виконавчого комітету Чернівецької міської ради 30 жовтня поточного року. Однак, дане питання членами виконавчого комітету підтримано не було.

Петицію підписали 262 особи з 250 необхідних.

Ковальчук Олександр Олександрович

10 травня 2017 р.