Встановлення підземних контейнерів в м.Чернівці.

Департаменту ЖКГ разом з депутатами міської ради розробити комплексну програму 2017-2022 по встановленню підземних смітників на території м.Чернівці.
Підземні контейнери для сміття — це практичне і екологічне рішення, яке зберігає архітектуру та створює комфортні умови для мешканців та гостей міста Чернівці. Вони обладнані сонячними інформаційними панелями та спеціальними датчиками, які повідомлятимуть диспетчера про заповненість бака. Крім того, у нових урнах працює протипожежна система - на випадок, якщо всередину потрапить предмет, що може спричинити загоряння.
Підземні контейнери також дозволять економити квадратні метри м.Чернівці особливо у центральній частині міста. Один підземний контейнер зберігає 5 кубометрів сміття та замінює 5 звичайних баків.
Такі баки функціонують у країнах Європи. Ці контейнери сучасні, місткі, виглядають охайно, адже у чернівецьких дворах часто стоять брудні контейнери, повні сміття, вони займають багато місця, а мешканці скаржаться на неприємний запах.

Шановний Сергію Валерійовичу!

Електронна петиція №245 щодо встановлення підземних контейнерів в м.Чернівці, яка набрала 258 голосів, була попередньо розглянута в департаменті житлово- комунального господарства міської ради 27.07.2017р. в Вашій присутності за участю представників департаменту, КП «Чернівціспецкомунстранс».
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено підготувати відповідний проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні ради. Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

04.09.2017
Повідомляємо, що рішенням сесії міської ради УП скликання від 04.09.2017р. №843 підтримана електронна петиція №245 щодо встановлення підземних контейнерів в м.Чернівці.

Петицію підписали 284 особи з 250 необхідних.

Обшанський Сергій Валерійович

14 липня 2017 р.