Дострковий розпуск та переобрання складу Чернівецької міської ради

Шановний Олексій Павлович!
З огляду на високу кількість незаконних рішень Чернівецької міської ради, та зважаючи на низький рівень довіри чернівчан до діючого складу Чернівецької міської ради та на неспроможність депутатів виконувати покладені на них функції, про що свідчать численні скандали довкола рішень ЧМР у останні місяці, громада міста Чернівці наполягає на нагальному розпуску та переобранні депутатів Чернівецької міської ради.

Чернівчани більше не можуть вважати справжніми народними обранцями людей, які зраджують інтереси своїх виборців та займаються інтриганством та власними бізнесовими інтересами замість роботи на благо нашого міста. Тому просимо Вас звернутись до Верховної Ради України із поданням щодо дострокового розпуску та переобрання складу Чернівецької міської ради.

Шановний Романе Миколайовичу!
На виконання протокольного рішення міської ради від 02.02.2017р. №312/21 «Про розгляд електронних петицій» електронну петицію щодо дострокового розпуску та переобрання складу Чернівецької міської ради буде винесено на розгляд міської ради.
Юридичне управління підготовило проект рішення міської ради «Про розгляд електронної петиції №360 Марчука P.M. щодо дострокового розпуску та переобрання складу Чернівецької міської ради VII скликання», який оприлюднено на сайті міської ради для обговорення та розгляду на пленарному засіданні ради у січні 2018 року.
Про точну дату та час розгляду петиції міською радою Вас буде повідомлено додатково.

19.01.2018 р.
Шановний Романе Миколайовичу!
Інформуємо Вас, що розгляд ініційованої вами електронної петиції, щодо дострокового розпуску та переобрання складу Чернівецької міської ради VII скликання, відбудеться на засіданні 48 сесії Чернівецької міської ради VII скликання 25 січня 2018 року о 10:00 годині в сесійній залі міської ради.
Відповідно до статті 23 і Закону України «Про звернення громадян» та п.3.1 Положення «Про електронні петиції» запрошуємо вас, або уповноваженого Вами представника, для участі в розгляді петиції.

25.01.2018
Петиція озглянута на сесії міської ради. Було прийняте відповідне рішення.
Копія рішення 25.01.2018 № 1095 - у додатку.

ІНШІ

Петицію підписали 434 особи з 250 необхідних.

Марчук Роман Миколайович

24 листопада 2017 р.