+ ще 204 громади!

Перенесення місця проведення Маланки з центру міста

Перенести щорічне проведення Маланки з центру міста на Кемпінг, на територію обласного музею народної архітектури і побуту по вулиці Світловодська, 2. Проведення такого міроприємства в робочий день створює великі незручності для працюючих жителів міста. Перекриття руху транспорту унеможливлює добратись з однієї частини міста в іншу. Взагалі культура Маланки - це глибинна культура села, а не міста. Тому і проводити її потрібно у відповідних для цього місцях. Розташування і ландшафт цього музею цілком підходить для проведення Маланки. Там могли б працювати і заклади харчування, продаватись сувеніри. Було б повне свято.

Шановна Наталіє Броніславівно!
На виконання електронної петиції № 8 від 15.01.2018 року щодо перенесення місця проведення Маланки з центру міста повідомляємо, що 31.01.2018 року о 17:00 в Чернівецькій міській раді кабінет 208 відбудеться розгляд вищезазначеної петиції.
Запрошуємо Вас взяти участь в обговорені петиції.

07.02.2018
Шановна Наталіє Броніславівно!
В порядку попереднього розгляду петиції від 15.01.2018 № 8 обговорено на робочій нараді спільно з членами оргкомітету з організації та проведення у місті Чернівцях фестивалю Маланок, директором Чернівецького обласного музею народної архітектури та побуту за Вашою участю.
Директор музею Пілат І.В. проінформував про неможливість перенесення фестивалю Маланок на територію музею оскільки:
на території музею технічно не можливо розмістити учасників фестивалю через їх масовість та великогабаритні експонати;
на ці дні припадає підготовка до щорічного фольклорно-етнографічного свята «Від Різдва Христового до Йордану».
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради №312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» електронну петицію № 8 щодо перенесення місця проведення фестивалю Маланок з центру міста буде винесено на розгляд міської ради. Про дату та час розгляду електронної петиції Вас буде проінформовано додатково.

24.04.2018
Шановна Наталіє Броніславівно!
На електронну петицію № 8 від 15.01.2018 року щодо перенесення місця проведення Маланки з центру міста відділом туризму було підготовлено проект рішення та винесено на розгляд сесії міської ради 16.04.2018 року.
У результаті голосування проект рішення не був підтриманий, петиція не задоволена.

Петицію підписали 300 осіб з 250 необхідних.

Шепетюк Наталія Броніславівна

15 січня 2018 р.