Маршрутка по вул. Воробевича

По вулиці Воробкевича не курсує жодна маршрутка! А не завадило би, так як тут знаходяться дві школи( 27 і 22), ФОК "Олімпія", церква,парк і будуються новобудови. Для зручного доступу до цих об'єктів, пропоную включити цю вулицю до маршрутів (5,11 або 12) маршруток. Тим паче, що зупинками і світлофора ми ця вулиця оснащена.

Шановний Артеме Олександровичу!

На виконання протокольного рішення міської ради від 02.02.2017 року №312/21 «Про розгляд електронних петицій» електронну петицію №76 щодо організації руху міського пасажирського транспорту по вулиці С.Воробкевича шляхом зміни одного з існуючих автобусних маршрутів буде внесено на розгляд міської ради.
Департамент житлово-комунального господарства готує відповідний проект рішення міської ради, в якому зазначену петицію пропонується підтримати та підготовити проект рішення виконавчого комітету з внесення змін в маршрутну сітку міста в частині відкриття нового автобусного маршруту №5А «Університет – вул. Воробкевича» з виготовленням та погодженням в установленому порядку паспорту маршруту.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

10.05.2018
Шановний Артеме Олександровичу!
Додатково до листа Чернівецької міської ради від 01.04.2018р. №КО-98/0-01/10е щодо розгляду на сесії міської ради Вашу електронну петицію №76 стосовно організації руху міського пасажирського транспорту по вулиці С.Воробкевича шляхом зміни одного з існуючих автобусних маршрутів повідомляємо, що зареєстровану на офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради електронну петицію- №76 внесено на розгляд сесії міської ради, яка відбудеться в травні 2018 року.
Про дату та час "розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

03.07.2018
Шановний Артеме Олександровичу!
Додатково до листа міської ради від 12.06.2018р. №КО-98/0-01/10е повідомляємо, що рішенням міської ради від 19.06.2018р. №1283 електронну петицію №76 підтримано.

Сканкопія рішення сесії у додатку.

18.10.2018 р.
Шановний Артеме Олександровичу!
Додатково до листа міської ради від 03.07.2018р. №КО-98/0-01/10е повідомляємо, що департаментом житлово-комунального господарства міської ради розроблено новий автобусний маршрут №5А, схема якого пролягає по вулиці Воробкевича та з 10.09.2018 року розпочато обслуговування вказаного автобусного маршруту. Таким чином порушене Вами питання в електронній петиції №76 стосовно організації руху міського пасажирського транспорту по вулиці С.Воробкевича шляхом зміни одного з існуючих автобусних маршрутів виконано.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 260 осіб з 250 необхідних.

Білик Артем Олександрович

28 лютого 2018 р.