+ ще 222 громади!

Сворення регульованого переходу на перехресті Гагаріна- Прутська

Вже багато часу за цим спостерігаю , та все ніяк не можу зрозуміти. Чому наша влада не може зробити регульованим перехід на перехресті Гагаріна- Прутська біля танку. Це б одразу вирішило 500 питань міста та питань з поганими водіями які щоразу порушують створюючи небезпечні моменти своїми маневрами розвороту.

Зміст такий потрібно встановити 3 свитлофора для водіїв та декілька світлофорів для пішоходів. Один світлофор біля танку на спуску, який будет регулювати потік з центру перед пішоходним полотном, інший зі сторони прутської , що дасть змогу робити контрольованний поворот водіям. І останній біля нижнього полотна пішохідного переходу, мі отримаємо буферну зону приблизно в 50 метрів як для маневрів так і для спокійного переходу громадян. зменшиться кількість правопорушників , та стане можливим спокійній перехід самої вулиці Гагаріна. Ві самі знаєте що шумахери на цьому відрізку дуже рідко звертають увагу на людей прямоходячих

Станом на 5 березня петицію підписали 16 осіб з 250 необхідних.

Сороцький Роман Олександрович

26 березня 2018 р.