Заборона концертів в Чернівцях артистів, що їздять з гастролями до РФ

Заборонити в Чернівцях виступи артистів, які в час, коли наші захисники, іноді ціною власного життя та здоров'я, стримують збройну агресію Росії на сході нашої Батьківщини , їздять з розважальною програмою до РФ.

Шановна Маріє Євгенівно !
Інформуємо, що електронна петиція щодо заборони концертів в Чернівцях артистів, які їздять з гастролями до Російської Федерації, набрала 258 голосів і підлягає розгляду міською радою.
Повідомляємо, що проект рішення «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території М.Чернівців представниками українського та іноземного шоу-бізнесу, які підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні» вже внесено на розгляд сесійного засідання міської ради, яке відбудеться 19 червня цього року.
Із зазначеним проектом рішення Ви можете ознайомитися на сайті міської ради та взяти участь у його розгляді на сесійному засідання 19 червня цього року.

02.07.2018
Шановна Маріє Євгенівно!
Повідомляємо, що проект рішення «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території М.Чернівців представниками українського та іноземного шоу-бізнесу, які підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні», де враховано вимоги Вашої електронної петиції, розглянуто 19.06.2018 року на засіданні 56 сесії VI скликання міської ради. Однак рішення не було прийнято, оскільки за нього проголосував лише 21 депутат.
З огляду на зазначене, міський голова вніс зазначений проект рішення в порядок денний 57 сесії міської ради для повторного розгляду. Сесійне засідання, під час якого відбудеться розгляд цього питання, відбудеться 5 липня ц.р.

05.09.2018
Шановна Маріє Євгенівно!
' Зареєстрована Вами електронна петиція щодо заборони у Чернівцях концертів артистів, що їздять з гастролями до Російської Федерації, набрала 258 голосів.
Повідомляємо, що проект рішення «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території М.Чернівців представниками українського та іноземного шоу-бізнесу, які підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні», де враховано вимоги Вашої електронної петиції, розглядався 27.06.2018 року на засіданні 57 сесії VII скликання міської ради.
Однак рішення не було прийнято, оскільки За нього проголосував лише 6 депутатів.
Повторно проект пропонувався до включення в порядок денний на засіданні 58 сесії міської VII скликання міської ради, однак не набрав необхідної кількості голосів депутатів міської ради.
Окрім цього повідомляємо, що питання заборони проведення концертів та інших розважальних заходів представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, які підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм ' в Україні не належить до повноважень міської ради визначених Законом Ураїни «Про місцеве самоврядування в Україні».

ІНШІ

Петицію підписали 259 осіб з 250 необхідних.

Риженко Марія Євгенівна

7 травня 2018 р.