Підтримка позиції Каспрука О.П. щодо роботи міського транспорту

Шановні містяни! Підтримаємо своїми голосами принципову позицію мера міста Каспрука Олексія Павловича щодо реорганізації міських пасажирських перевезень.

Шановний Іване Петровичу!
На виконання протокольного рішення міської ради від 02.02.2017 року №312/21 «Про розгляд електронних петицій» електронну петицію №149 стосовно підтримки позиції мера міста Чернівців Каспрука О.П. щодо реорганізації міських пасажирських перевезень буде внесено на розгляд міської ради.
Департамент житлово-комунального господарства готує відповідний проект рішення міської ради, в якому зазначену петицію пропонується підтримати шляхом виділення у цьому році коштів на розробку транспортної моделі міста, частиною якої є нова мережа автобусних маршрутів, закупівлю автобусів та тролейбусів для комунального підприємства КП «Чернівецьке тролейбусне управління», запровадження в громадському транспорті е-квитка, оголошення конкурсу з визначення перевізників для обслуговування автобусних маршрутів загального користування з більш жорсткими вимогами до перевізників щодо забезпечення належної якості транспортних послуг. Зокрема, передбачено застосування штрафних санкцій за недотримання графіків руху, порушення правил посадки і висадки пасажирів, випуск автобусів на маршрут без трекерів або замкну транспортного засобу без згоди замовника перевезень, паління або розмову за кермом водія, звучання голосної музики в салоні автобуса тощо.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

07.08.2018
Шановний Іване Петровичу!
Додатково до листа Чернівецької міської ради від 22.06.2018р. №КО-173/0-01/1 Ое стосовно підтримки позиції мера міста Чернівців Каспрука О.П. щодо реорганізації міських пасажирських перевезень повідомляємо, що зареєстровану на офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради електронну петицію №149 внесено на розгляд сесії міської ради, яка відбудеться в серпні 2018 року.
Про результати розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

13.09.2018
Шановний Іване Петровичу!
Додатково до листа Чернівецької міської ради від 22.06.2018р. №КО-173/0-01/10-е щодо реорганізації міських пасажирських перевезень повідомляємо, що розпорядження міського голови від 23.06.2018р. №279-р створено робочу групу з реорганізації автобусної маршрутної мережі, якою приймалися рішення експериментально змінювати схеми автобусних маршрутів, що спричинило низку нарікань мешканців. Експеримент проводився протягом 3-х місяців та завершився 16 вересня. За результатами вказаного експерименту прийнято рішення організувати обслуговування автобусних маршрутів за попередніми схемами.
Окрім цього, з 10.09.2018 року розпочато обслуговування автобусних маршрутів №5А, №11 та №12, що суттєво покращало стан пасажирських перевезень в М.Чернівцях.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 262 особи з 250 необхідних.

Кабачій Іван Петрович

21 травня 2018 р.