Проблеми з електропостачанням

Доброго дня! Прошу владу нашого міста розібратися та повпливати на компанію Dtec, яка систематично , на період 8-ми годин і більше , залишає без електроенергії половину району на протязі місяця! В їхньому графіку відключень вказано , зо так буде продовжуватись і у жовтні місяці ! Я все розумію , але як можна лишати людей електроенергії строком на місяць , кожного дня по 8-м годин і більше ?! Я також розумію , що проводять ремонтні роботи , але ж не кожного дня , на протязі двох місяців по 8-м годин на день , хоча б на 4! Вулиці про які я говорю це - Вул. Цимлянська, Астраханська,Ярославська , Брестська, Бородинська , а також провулки - Пр-к Цимлянский , Ярославський , Волховський . Прошу владу міста розібратися в цій ситуації, та повернути людям доступ до електроенергії на який вони мають законні права , а не мають потерпати від компаній які не можуть налагодити та оптимізувати свій робочий процес ! Дякую !

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 26 листопада петицію підписали 8 осіб з 250 необхідних.

Козин Максим Николаевич

22 вересня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: