Будуємо наше місто

Повідомляємо, що будинок за адресою пр.Тараса Шевченка 42 знаходиться в аварійному стані.
В грудні 2015 року за бюджетні кошти замінили шифер, але дах продовжує протікати, тому що була пошкоджена зливова система по всьому периметру даху будинку. Всі водостічні труби, крім однієї, зняли, а нові не встановили! В такому стані дах будинку був залишений покрівельниками на зимовий період! Ремонт ВЗАГАЛІ НЕДОРОБИЛИ І ПООБЦІЯЛИ ДОРОБИТИ НАВЕСНІ! Посадові особи департаменту ЖКГ та будівництва документально засвідчили виконання "ремонтних робіт", тож мають нести відповідальність за свої дії. Також під час ремонту пошкодили дахи прилеглих будинків.
Хто буде відповідати за те, що після ремонту, мешканців затоплює вже 5 зим поспіль ще більше, ніж до ремонту? Ще й почало затоплювати мешканців прилеглих будинків. Представники департаменту обіцяли все виправити до 2018 року, а потім почали говорити, що ремонт вже давно зробили. На прохання надати акт виконаних робіт чи проектну документацію відповіли, що головний інженер звільнився і забрав ці документи з собою додому!
Особливо небезпечний край даху, там зруйнована цегляна кладка та декоративні елементи, які падають вниз, прямо перед входом у ресторан і на проїжджу частину проспекту. Останній раз падіння сталося 05.10.2016 р. В нашому місті так вбило двох дітей, цих смертей можна було уникнути, якби міська влада і управляючі компанії реагували на скарги мешканців міста, чи хоча б позначали небезпечні місця сигнальними стрічками.
Станом на сьогодні, реконструкція після "КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ" у 2015 р. не проведена. КОЛИ почнеться виконання ремонтно-реставраційних робіт зливової системи та цегляної кладки на даху будинку, яка є небезпечною для перехожих?

Станом на 26 листопада петицію підписали 19 осіб з 250 необхідних.

Возненко Лідія Євгеніївна

5 жовтня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: