Публічні дебати та детектор для кандидатів у мери м. Кам'янське

Жителі міста!

Ви, шляхом політичної маніпуляції під назвою "таємні вибори", на наступні 5-ть років будете обирати "господарника" на посаду міського голови (у неутворену територіальною громадою міста) міську раду (раду народно-робітничих депутатів УРСР, яку без зміни правового статусу та повноважень, відповідно до Конституції України від 28 червня 1996 р., просто перейменували. користуючись масовим невіглавством містян та відсутністю у жителів міста громадянсько-правової та політичної культури і обізнанності), чим саме, віддаєте власне право безпосередньо вирішувати питання місцевого значення у відповідності до ст. 140, ст. 142, ст. 143, ст 145 Конституції України та на підставі Додаткового протоколу до Європейскої хартії місцевого самоврядування, надані безпосередньо жителям населених пунктів країн, ратифікувавших дані міжнародні акти, в тому числі і Україна.

У з0в'язку із тим, що ви не взмозі і не бажаєте вивчати, використовувати та керуватися власними правами для задоволення власне ваших місцевих потреб, колегіально, за принципами верховенства права, демократичності, гласності, колегіальності, самоорганізації, громадянської відповідальності, пропоную вам на ступне:

1) підтримати дану петицію;

2)запросити всіх кандидатів на посаду міського голови пройти поліграф та взяти участь у публічних дебатах, де мешканці міста зможуть публічно ставити питання кожному з кандидатів на посаду міського голови.

3) зробити ретельний економічний, екологічний, аналіз на дотримання та забезпечення прав та інтересів територіальної громади міста - всіх офіційно зареєстрованих жителів міста, діяльності Кам'янської міської радидіючої каденції та провести громадський аудит комунальної власності та бюджетних коштів, власником яких є територіальна громада міста.

Особисто я не довіряю ні "бджоляру" - Білоусову А.Л., а ні всій цій каденції як усьому депутатському корпусу, та особисто фіксував порушення прав і інтересів цим сукупченням осіб, які лобіюють приватні інтереси та реалізують їх, використовуючи майно громади та потреби людей - жителів міста.

Думайте головою, яку якість життя ви отримаєте через власну безграмотність та невіглавство, через нав'язані вам стереотипи та ілюзії щодо політичних процесів та маніпуляції з боку депутатів та посадових осіб КМР.

Більш вольові та освічніші люди не мають страждати через вашу порочність, якою ви і себе вгоняєте у проблеми та скрутне становище.

ІНШІ

Станом на 24 листопада петицію підписали 28 осіб з 250 необхідних.

Філатов Костянтин Вікторович

6 жовтня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: