Назву міста - Кам'янське потрібно декомунізувати, дерусифікувати та деколонізувати

Зважаючи на кампанію з декомунізації, дерусифікації та деколонізації назв різних топонімів, що розпочалася в країні, яку я цілком і гаряче підтримую, в продовження доброго почину в нашому місті по перейменуванню назв вулиць, пов'язаних з країною-агрессором і тоталітарним режимом, пропоную задуматися над перейменуванням міста. Назва Кам'янське - не українська. Вона йде ще від часів московського царату, тюрми народів, де пригнічували українців. Її придумали ті козаки, котрі прийняли ганебні Переяславські збори зрадника Хмельницького, на яких останній прийняв рішення про об'єднання територій Війська Запорізького з московським царатом, котрі поклали початок вікових тортур і закріпачення Українського Народу! Тому потрібно винести на загальноміське голосування також варіанти нових назв міста з позицій дерусифікації та деколонізації назви міста. Нам потрібна сучасна виключно українська назва міста!

Слава Україні!

ІНШІ

Станом на 11 серпня петицію підписали 8 осіб з 250 необхідних.

Гавриленко Денис Олександрович

13 червня 2022 р.

До кінця збору підписів залишилось: