Обладнання трамвайних зупинок платформами або трамвайних вагонів додатковою сходинкою

Шановний Андрію Леонідовичу!

Протягом останнього року ми дійсно бачимо, якими темпами модернізується електротранспорт нашого міста. На трамвайних лініях збільшується кількість вагонів, які пройшли капітальний ремонт. Зі ЗМІ дізнаємося, що кількість вагонів ще буде зростати. І це не може не тішити.
Послугами електротранспорту в нашому місті в основному користуються пільгові категорії населення та люди похилого віку. По лінії маршрутів №№1, 3 та 4 на сьогоднішній день виходять вагони після капітального ремонту. Однак в цих вагонах є дуже важливий недолік - це висота сходинок й особливо першої. Особисто сам користуючись трамваєм, був свідком коли літня жінка була не в змозі зайти до трамваю через висоту сходинки і до вагону її були вимушені заносити. А люди з особливими потребами (інваліди) взагалі не зможуть скористуватися послугою трамваю. Впевнений, що з цією проблемою стикаються сотні людей щодня. Щоби в цьому впевнитись треба проїхати в трамваї з зупинки ДМК до вул. Слісаренка. Складається враження, що вагони, які відремонтували призначені не для людей, а для кенгуру.
Всіляко підтримуємо всі позитивні зміни, які нарешті прийшли з Вашою допомогою до нашого міста. Тому прошу Вас розглянути мою петицію. Крім цього прошу вирішити цю проблему шляхом або обладнання вагонів додатковими сходинками, або обладнанням трамвайних зупинок спеціальними платформами. Впевнений, що літні люди будуть Вам вдячні, адже вони своєю многолітньою працею заслужили на поважливе ставлення до себе.
З повагою до Вас,
Микита Єрмаков.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 17 січня петицію підписали 54 особи з 250 необхідних.

Єрмаков Микита Євгенович

25 листопада 2016 р.