+ ще 222 громади!

Комунальні платежі

Шановний голово, починаючи з грудня 2016 року, перестала працювати налагоджена система комунальних платежів ІНФОКОМ. По-перше , новоутворена КП КМР "УКОЖФ" вирішіла, щоб громадяни поменьше цікавились тарифами і іншими питаннями, добавила елемент хаосу і запустила нову платіжну систему "ЄРЦ КП", через яку неможливо третій місяць виконати проплату послуг міськводоканалу, теплопостачання та тієї ж управляючої компанії по обслуговуванню житлового фонду. Борги по цім "компаніям", я вважаю, потрібні для створення непорядним ділкам від комунальної сфери сприятливих умов для афер та махінацій. Градус соціальної напруги в місті зростає і без цих безглуздих по суті проблем. Будь ласка, заставте ці компанії працювати в рамках своїх обов"язків і прозоро.

Вашу електронну петицію щодо налагодження роботи КП КМР «УКОЖФ» та «ЄРЦ КП» в рамках своїх обов’язків і прозоро, було розглянуто особисто та опрацьовано в межах наданих повноважень департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Повідомляємо, наступне:
Для найбільш зручного обслуговування населення співвласники багатоквартирних будинків тепер мають можливість сплачувати за послуги з управління багатоквартирними будинками у будь-яких банківських та фінансових установах м. Кам’янське, а також у відділеннях «Укрпошти».
Крім того, мешканці міста можуть звернутись до ТОВ «ЄРЦ КП» для реєстрації особистих електронних кабінетів, яка дасть можливість отримання платежів в електронному вигляді за послуги з управління багатоквартирними будинками.
Для ефективного та зручного задоволення потреб співвласників багатоквартирних будинків, КП КМР «Управляюча компанія по обслуговуванню житлового фонду» створено офіційну веб – сторінку підприємства (upravitel.dp.ua), на якій співвласники багатоквартирних будинків можуть ознайомлюватись з нормативно – правовими актами у сфері надання послуг з управління багатоквартирними будинками, діяльністю підприємства, подавати заяви та пропозиції до підприємства.
Також для найбільш зручного обслуговування населення, в центрах надання адміністративних послуг, за адресами: м. Кам’янське, вул. Затишна, 3, просп. Василя Стуса, 10/12, просп. Перемоги, 63, знаходяться представники підприємства.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.

Лукиянчук Микола Андрійович

20 лютого 2017 р.