Забруднення повітря та шкідливі викиди ПАТ ДМКД

Пропоную на разгляд петицію про повне припинення промислового виробництва ПАТ ДМКД на території громади міста Кам'янське, як не сумісного з людським життям .

Ваша електронна петиція щодо припинення діяльності ПАТ «ДМК»
на території громади міста Кам’янське, як несумісного з людським життям розглянута особисто Кам’янським міським головою та опрацьована управлінням екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради в межах наданих повноважень.
Повідомляємо, що за дорученням міського голови, для вирішення даного питання, управлінням екології та природних ресурсів міської ради направлено звернення до керівництва ПАТ «ДМК» з вимогою запобігти наднормативним викидам забруднюючих речовин в атмосферне повітря та надати роз'яснення з приводу ситуації, що склалася на підприємстві у зв'язку з початком роботи після тривалої перерви.
Крім цього, рішенням виконавчого комітету міської ради від 23.08.2017 №263 було створено комісію з екологічних питань міста Кам'янське, основним завданням якої буде визначення невідкладних першочергових заходів з покращення екологічної ситуації в місті.
28.08.2017 проведено перше засідання комісії де було розглянуто Вашу електронну петицію. За підсумками комісійно було запропоновано провести виїзне засідання на території ПАТ «ДМК» з метою перевірки фактів забруднення повітря та в подальшому вжиття необхідних заходів щодо попередження забруднення території міста відповідно до чинного законодавства України.

ЕКОЛОГІЯ

Петицію підписали 268 осіб з 250 необхідних.

Романенко Олег Володимирович

16 серпня 2017 р.