+ ще 222 громади!

Установка светофора на аварийно опасном перекрестке пр. Свободы и пр. Аношкина

Для жителей города Каменское не секрет, что на пересечении проспектов Свободы и Аношкина, практически каждый день происходят аварии.
Прошу местную власть прекратить игнорировать проблему и урегулировать движение на данном пересечении с помощью светофора.

Ваша електронна петиція з питання облаштування світлофором перехрестя просп. Свободи та просп. Аношкіна, розглянута особисто Кам’янським міським головою і опрацьована департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Інформуємо, що у 2017 році по об’єкту «Будівництво світлофорного об’єкту на перехресті просп.Свободи (просп.Леніна) – просп.Аношкіна у м.Кам’янське» виготовлено проектно-кошторисну документацію, пройдено державну будівельну експертизу та отримано позитивний експертний звіт.
У зв’язку з обмеженим фінансуванням вищезазначений об’єкт було виключено із Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кам’янське на 2018 рік на виконання робіт.
У разі виділення додаткового фінансування департаментом будуть надані пропозиції щодо включення об’єкту «Будівництво світлофорного об’єкту на перехресті просп.Свободи (просп.Леніна) – просп.Аношкіна у м.Кам’янське» до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2018 рік на виконання робіт.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 259 осіб з 250 необхідних.

Бабич Віталій Анатолійович

14 лютого 2018 р.