Налагодження роботи маршрутного таксі №10. Знайдемо альтернативу разом.

Один єдиний маршрут який з'еднуе Лівий берег та Промислову зону "Дніпробуд" а також учбові заклади Університет, Енергетичний технікум та інші не менш важливі зупинки. Пассажири терплять незручності та бездіяльність фірми перевізника. З настанням учбового року з району Дніпробуд у годину-пік зовсім неможливо дістатись до дому, усі маршрутки ідуть просто забиті студентами. Скарги на гарячі лініі ні до чого не призводять. Все залишаеться так як є. Зранку у годину пік перевізник випускае на лінію машину на 14 посадочих місць (з платформою для інвалідів). Для перевізника це безсумнівно плюс бо більше влізе, а зі сторони пассажирів то це просто знущання.
Пропоную:
1. У години-пік забезпечувати достатню кількість рухомого складу на маршруті за для своечасного та безперебійного пересування Лівобережжя до місць Роботи/Навчання та в зворотньому напрямку.
2. В пікові та міжпікові години пропоную на розгляд зміну до карти маршруту прямування а саме: Зупинки: від Залізничного вокзалу до Кінотеатру Комсомолець без змін, далі готель Зоря(на вимогу), Меркурій, Річковий порт, П'ята лікарня, Університет, Славутич(на вимогу) і далі по звичним зупинкам. Тобто курсуватимуть 1/1 Один через переїзд. Наступний через Річковий порт.
3. Ввести в експлуатацію запланований але по чиемусь бажанню або не бажанню не діючий маршрут №15 "Лівий берег - Романкове". Який міг би розвантажити зупинки на яких не забирае 10-й маршрут. Машини 15-го маршруту могли б курсувати по паралельній вулиці не дублюючи 10-й маршрут окрім зупинок Переїзд та вулиця Артема. Багато людей встаючи на зупинці "Камінь" йдуть у сторону Нафтобази. Курсуючи по зупинках: Камінь, Нафтобаза, МРЕО, Завод продтоварів, Переїзд, вулиця Артема, 28-ма школа і.т.д. 15-й маршрут був би зручним для людей.
Підтримайте будь ласка)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 28 листопада петицію підписали 77 осіб з 250 необхідних.

Минаев Сергей Александрович

16 вересня 2018 р.