Проверка всех перевозчикав на техническое состояние автотранспорта

Проверка всех перевозчикав на техническое состояние автотранспорта,на независимом СТО .С полным отчётом перед жителями города и руководством города!!!

Ваша електронна петиція з питання проведення перевірки технічного стану автотранспорту міста на незалежній станції технічного обслуговування уважно розглянута та опрацьована управлінням транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради.
Повідомляємо, що розпорядженням міського голови від 23.04.2019 №153-р «Про утворення тимчасової робочої групи для перевірки технічного стану рухомого складу автомобільних перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Кам’янське» з метою перевірки технічного стану рухомого складу автомобільних перевізників, було затверджено робочу групу.
В ході перевірки технічного стану транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, поліцейськими сектора превенції, у разі виявлення недоліків, водіїв було притягнуто до адміністративної відповідальності.
Також працівниками поліції було притягнуто до адміністративної відповідальності відповідальних осіб, які здійснили випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан, обладнання та комплектність яких не відповідає вимогам правил і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху, а також які не пройшли обов’язковий технічний контроль.
Представниками Укртансбезпеки було складено приписи щодо усунення порушень законодавства про автомобільний транспорт.
Слід зазначити, що відповідно до ст.30 Закону України «Про автомобільний транспорт» контроль за санітарним станом автобусів перед початком роботи, та утримання транспортних засобів в належному технічному стані покладено на автомобільного перевізника.
В свою чергу працівники поліції та Укртрансбезпеки і надалі в ході несення служби в разі виявлення порушення транспортного законодавства, притягують до адміністративної відповідальності винних осіб

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 265 осіб з 250 необхідних.

Сольоний Віталій Михайлович

23 квітня 2019 р.