Лікар-алерголог в м. Кам'янському

Нещодавно стикнувся з проблемою - виникла алергія, сип, температура й всі інші супутні симптоми, почав шукати лікаря за профілем і ось.... Виявилось, що в нашому місті є лише один єдиний алерголог, який приймає у Сімейній поліклініці, на платній основі, я туди, а мені "У лікаря запис до п'ятниці 16.00", доречі це був понеділок! Кажу вже декілька разів швидку викликав, а диспетчер все твердить "Запис". Так ось сама і суть проблеми: У промисловому центрі нашої країни, де багато діючих заводів, надмірних вибросів і т.д. лише один алерголог, і того собі може дозволити не кожний! Рішення. У місті Кам'янське необхідно створити ставки, якщо їх дійсно не існує та відкрити конкурс на посаду лікаря-алерголога й відібрати кваліфікованих спеціалістів до 1-ої та 3-ьої поліклінік міста. Це будуть лікарі, які доступні усім верствам населення, приймають на постійній основі й отримують за це зарплатню. Міська рада та Управління охорони здоров'я мають на це повноваження.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Станом на 2 жовтня петицію підписали 167 осіб з 250 необхідних.

Танько Лариса Петрівна

29 травня 2019 р.